Nyt kun miehet ovat pakanneet autonsa ja lähteneet kohti passipaikkaa on talon vallannut hiljaisuus. Siispä on aika ottaa kaikki kosmetiikkapurkit esille! Nyt on aikaa hemmotella itseä, perustaa kylpyhuoneeseen oma pieni kylpylä hoitoineen. Itse pidän Avonin tuotteista, erityisesti pidän planet spa tuotesarjasta. Omiin hemmotteluhoitoihin kuuluu myös kynttilät tunnelman luomiseen ja ehkä lasi viiniä.

 Aloitan jaloista ja teen jalkakylvyn, jonka tarkoituksena on pehmentää kovettumia ja karheita kohtia. Avonilla on Foot works tuotesarja jalkojen hoitoon. Laitan Epsom-suolaa sisältävää jalkasuolaa lämpimään veteen ja liotan jalkoja noin 15 minuuttia. Kun jalat ovat likoamassa, laitan kasvoille Planet spa tuotesarjan kasvonaamion, jossa on samassa myös kasvojenkuorinta.

Kasvonaamio ja –kuorinta syväpuhdistaa, raikastaa ja elvyttää ihoa. Jalkahoitoa jatkan liotuksen jälkeen hohkakivellä, jolla poistan jaloista karhean ihon ja kovettumat. Lopuksi levitän jalkapohjiin Foot worksin kolmitehoista jalkavoidetta. Seuraavaksi pesen pois kasvonaamion ja levitän vartalolle planet spa tuotesarjan Thailand Lotus Flower vartalokuorinnan, joka puhdistaa ihoa ja kuorii pois kuolleen ihosolukon. Lopuksi sivelen vartalolle kiinteyttävän vartaloseerumin ja kasvoihin Solutions sarjan yövoiteen. Siinäpä olikin hoitoja yhdelle illalle.

Tuotteista ja niiden tilaamisesta saa lisätietoja allekirjoittaneelta sähköpostilla [email protected]